Szoftverfejlesztés, tervezés

Beolvadás a Ulyssys Kft.-be

2015. augusztusában az eCRON az artSZOFTVER Stúdió és valamennyi korábban általa fejlesztett szoftver kizárólagos továbbfejlesztési jogait átadta a Ulyssys Kft-nek! Ügyfeleink továbbra is az eddig megszokott szolgáltatásokat élvezhetik, de a hátteret most már a Ulyssys Kft. nagyobb tőkeereje és magyarországi szinten kiemelkedő méretű fejlesztői csapata biztosítja, ami kiegészült az eCRON fejlesztőivel. Az artSZOFTVER Stúdió értékesítését és a projektek szakmai felügyeletét továbbra is az eCRON Informatika végzi.

Egyedi fejlesztések

Az eCRON Informatika Kft. erőssége egyedi szoftverek fejlesztése. Megoldásaink egyedisége abban áll, hogy nem széria termékek, hanem teljes mértékben megrendelőink elvárásai szerint kialakított alkalmazások. Kifejlesztésük, bevezetésük komoly projektszervezet bevonását és működtetését teszi szükségessé nem csak a magunk, hanem a megrendelő részéről is. A feladat összetettségének függvényében általában hónapokig tartó közös munka eredményeként jön létre a végeredmény.

Az ilyen projektek hatalmas előnye, hogy a kész szoftver minden funkciója úgy szolgálja a megrendelő tevékenységét, ahogy az számára a legkényelmesebb. Társaságunk az egyedi projekteknél "nem engedi el ügyfelei kezét" az átadás után sem. Különböző szintű support tevékenységgel biztosítjuk a rendszer frissen tartását, a használati tapasztalatok alapján igényelt módosítások, bővítések beépítését. Így olyan élő kapcsolat alakul ki ügyfeleink és a fejlesztők között, aminek eredményeként a megoldás élettartama jelentős mértékben meghosszabbítható.

Komponensek
Fejlesztő környezetünk
Testre szabott megoldások az Ön egyedi igényei szerint

Modulszerűen alkalmazható szoftver komponensek

Egyedi fejlesztéseinkhez tíz éves tapasztalattal folyamatosan kialakított elemi építőelemeket is alkalmazunk. E rugalmasan felhasználható szoftver komponensek meggyorsítják a fejlesztési munkát, egységesítik felhasználói felületeink kezelését, és nem csak saját alkalmazásainkhoz, de külső szoftverekhez is egyszerűen illeszthetők.

Ezek közül kiemelkedik a teljes artSZOFTVER család, melyet rugalmas építőelemeinek köszönhetően egyedi megoldások egész sorával egészítjük ki. Ezen adottságokkal az elektronikus dokumentumkezelési tevékenység teljes vertikumát képesek vagyunk gyorsan, és testre szabottan kialakítani.

Fejlesztő környezetünk

  • Microsoft .NET,
  • Uniface,
  • Oracle és MS SQL-Server adatbázis kezelő.