Rendszerintegráció

Szoftver integrációs lehetőségek

A társaságok ma már egyedi és kommersz szoftver alkalmazások egész gyűjteményét használják napi munkájuk támogatására. Egyes felhasználóknak egyszerre több szoftverrel is kell dolgoznia. Legtöbbször kölcsönösen fel kell használni az egyes szoftverek adatait, ezért ma már igen korszerűtlen megoldásnak számít az alkalmazások szigetként való működtetése. Elegánsabb és sokszor kielégítő eredményt ad az egyes rendszerek közötti adat kommunikáció, adat átadás. A legkorszerűbb megoldás azonban a szoftver alkalmazások adat- és funkcionális összekapcsolása. Ebben az esetben minden alkalmazás standard interfészeken, vagy saját beépített lehetőségein keresztül "kinyitja" kezelői felületeit is. A programok ilyenkor képesek egymás konkrét funkciót, képernyő ablakait úgy kezelni, mintha azt egy felhasználó tenné. Az átjárás egyik alkalmazásból a másikba szinte észrevétlen, így a munkafolyamatok jelentős része nagyon magas szinten automatizálható.

eCRON módszer:

Funkcionális integráció!


Automatikus adatfeladás


"Humán" interfész

eCRON megoldások

Az eCRON Informatika egyedi fejlesztései minden esetben ezt a teljes értékű funkcionális integrációs lehetőséget tartalmazzák, saját modulokkal, vagy külső szoftverekkel. Két rendszer összeintegrálva sokszorozza a hatékonyságot. Az ennek érdekében megtett erőfeszítéseink többszöröse jelenik meg megrendelőink oldalán a kényelem, hatékonyság, elégedettség formájában. Ezért projektjeinkben maximálisan nyitottak vagyunk saját rendszereink összekapcsolására megrendelőink meglévő vagy leendő szoftver alkalmazásaival.

Integráció

artSZOFTVER rendszerünk együttműködik a LIBRA 3S, IBS, SAP, IVR, BA, Finereader alkalmazásokkal. Rendkívül kis ráfordítással építhető össze bármilyen COM interfésszel kommunikálni képes alkalmazással olyan mélységig, hogy a dokumentumkezelő gyakorlatilag az adott szoftver kiterjesztett moduljaként jelenhet meg. Egyedi megoldásainkat az artFLOW workflow szoftverrel tudjuk magas szinten támogatni.

Integráció: híd, ami kitágítja a mozgásteret

A funkcionális integráció előnyei

  • Az integrálható szoftverek kiemelt előnye, hogy workflow szoftverek rendkívül nagy hatékonysággal tudják őket vezérelni.
  • Megkönnyíti a felhasználók dolgát.
  • Az egyszerre több szoftver alkalmazással kiszolgált munkafolyamatok könnyen automatizálhatók.
  • Az egyes rendszerek adatai online elérhetővé tehetők egymás számára, akár adatátadás nélkül is.
  • A felhasználói oktatások időtartama és a kezelési hibák száma jelentős mértékben csökkenthető.
  • Növekvő hatékonyság mellett a munkavégzés sebessége felgyorsul.