eCRON Informatika

Szoftverfejlesztési üzletágunk beolvadt a Ulyssys Kft.-be

2015. augusztusában az eCRON az artSZOFTVER Stúdió és valamennyi korábban általa fejlesztett szoftver kizárólagos továbbfejlesztési jogait átadta a Ulyssys Kft-nek! Ügyfeleink továbbra is az eddig megszokott szolgáltatásokat élvezhetik, de a hátteret most már a Ulyssys Kft. nagyobb tőkeereje és magyarországi szinten kiemelkedő méretű fejlesztői csapata biztosítja, ami kiegészült az eCRON fejlesztőivel. Az artSZOFTVER Stúdió értékesítését és a projektek szakmai felügyeletét továbbra is az eCRON Informatika végzi.

A minőség sohasem a véletlen műve: mindig szellemi erőfeszítések gyümölcse.
eCRON Informatika

Az eCRON Informatika Kft. magányszemélyek által 1995-ben alapított, magyar tulajdonban lévő, Magyarországon működő informatikai társaság. Fő tevékenységi körünk a szoftverfejlesztés és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó informatikai szolgáltatások biztosítása. Erősségünk:

  • ügyfeleink mindenkori igényeire szabott, egyedi rendszerek fejlesztése,
  • az elektronikus dokumentumkezelés teljes vertikumának biztosítása,
  • munkafolyamatok alkalmazás-workflow szoftverrel történő támogatása,
  • mindezek integrálása, összetett szoftver alkalmazások kialakítása, bevezetése és támogatása.

Szakembereink

Társaságunk igazi értékét magasan képzett kollegáink folyamatosan bővülő tudásbázisa adja. Szoftverfejlesztőink kivétel nélkül felsőfokú végzettségű, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök. Képességeiket, odaadó hozzáállásukat bevezetett rendszereink kiemelkedő minősége mellett ügyfeleink elégedettsége is visszaigazolja.

Üzletpolitikánk

Megrendelőink maximális elégedettségét nem elég tökéletes szakmai minőséggel kivívni. Hisszük, hogy munkánknak csak a megoldandó feladattal szembeni alázattal, annak megoldására irányuló feltétlen törekvéssel lehet értékes, ügyfeleink kényelmét szolgáló eredménye. Munkatársainknak alaposan meg kell ismernie megrendelőink igényeit, s ehhez szakembereink kölcsönös együttműködésére van szükség. Először tanulunk, hogy ötleteket, javaslatokat, megoldásokat adhassunk. Ezért mindent megteszünk, hogy projektjeink ne csupán egy kimért megrendelő-vállalkozó viszonyra korlátozódjanak, hanem valódi partneri együttműködéssel váljanak hosszú távú kapcsolattá.