artOFFICE artFLOW artICLE
Kifinomult precíziós műszer, hatalmas teherbírás!
Érdekes részletek az 'art' szoftver családról

Érdekes részletek az artSZOFTVER családról

1. Mi az artSZOFTVER család 3 legnagyszerűbb tulajdonsága?

Első: Gyorsan és könnyen összekapcsolható más szoftverekkel (INTEGRÁCIÓ)!!!

Az artOFFICE-artFLOW páros nem csupán egy önálló szoftver csomag. Saját tudása többszörösét képes nyújtani azzal, hogy fel van készítve bármilyen más szoftverrel történő szoros összekapcsolásra! A dokumentumkezelésnek azt a részét is automatizálja, ami nincs közvetlenül összefüggésben az iratkészítéssel. A számviteli, vállalatirányítási, logisztikai, ISO, stb... rendszerek által képzett és felhasznált iratokat, bizonylatokat úgy kezeli, mintha azok saját beépített modulja lenne. Aki az artSZOFTVER család mellett dönt, nem csak egy dokumentumkezelő szoftverrel gazdagítja eszközparkját, hanem kiegészíti cége valamennyi szoftver alkalmazását is egy új modullal!

Második: Kiszolgálja az iratkezelés teljes vertikumát!

Az artSZOFTVER család nem hagy fedetlen foltot az irat- és ügymenetkezelés területén! Az elektronikus dokumentumkezelés valamennyi lehetséges mozzanatát kiszolgálja. A dokumentumkezelő rendszerek többsége általában tartalmaz minimális iratmozgatási funkciókat, ezek azonban csupán egyszerű továbbítási feladatokat képesek megoldani. Rendszerünk ennél jóval messzebbre céloz: A szoftverrel támogatott iratkezelést kiterjeszti egy komplett ügymenet irányító, automatizált rendszerré. Nem csak az iratok útját, hanem az elintézendő ügyek valamennyi adatbeviteli, jóváhagyási, ellenőrzési, publikálási, irányítási, határidő figyelési feladatát, és az ezekben érintett teljes szoftver alkalmazás-együttest képes vezérelni, ellenőrizni, a vezetői döntéshozatalt magas szinten támogatni.

Harmadik: Ár-teljesítmény aránya verhetetlen!

Az artSZOFTVER család a teljességre törekedve segíti cége, szervezete napi munkáját. Ezért a fenti extrák extra költség nélkül a rendszer alaptartozékai. A versenytársakéhoz viszonyítva átlagos árszintje olyan gazdag funkcionalitással párosul, ami cégének azonnali verseny előnyt biztosít közvetlenül a bevezetés után.