artOFFICE artFLOW artICLE
Mindig kivezeti Önt az alagútból.

Kérésére ingyenes bemutatót, konzultációt biztosítunk!
bemutato@ecron.hu
+36-1-203-1535

Telefonszámaink: Telefonszámaink

+36-1-203-1535
+36-1-203-1536
+36-1-203-1537

Hogyan kezdődjék az "expedíció"?

1. Egyáltalán mi az a dokumentumkezelés és workflow?

A lehetőségek sokféle értelmezése létezik a dokumentumkezeléssel kapcsolatban, ezért nem könnyű azok helyzete, akik tudni szeretnék, mi a haszna az ilyen szoftveres támogatásnak, mit lehet és mit kell elvárni egy ilyen eszköztől.

Hogy megkönnyítsük helyzetét, kérésére ingyenesen, további kötelezettségek nélkül elküldjük animációs anyagunkat DVD-n. Ezen a prospektusok mellett rövid videókkal megmutatunk Önnek mindent, amit az elektronikus dokumentum- és munkafolyamat kezelésről alapszinten tudni érdemes. Ha az anyag felkelti érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésre részletes élő bemutatónkkal.

2. Ingyenes élő bemutató és konzultáció!

Aki általánosságban tájékozott az elektronikus dokumentumkezelés témakörében, könnyedén átlátja az ilyen szoftverek között, a részletekben rejlő különbségeket, előnyöket. Hogy ebben is segítsünk, kérésére szintén további kötelezettségektől mentesen, ingyenes élő bemutatót tartunk az artSZOFTVER család képességeiről.

Az előadás során szakembereik nem csak klasszikus iratkezelési funkciókat láthatnak. Bemutatjunk azt is, hogyan kapcsolódhat az artSZOFTVER család cége ügyviteli, vállalatirányítási szoftvereihez. Az artSZOFTVER család ugyanis nem csupán egy dokumentum- és ügymenetkezelő szoftver, valamennyi funkciója külső programokból is kezelhető. Megmutatjuk, hogy megoldásunkkal cége hogyan juthat a kényelmes, gyors és pontos munkavégzésnek egy magasabb fokára.

3. Hogyan zajlik az artSZOFTVER család bevezetése és mi történik átadás után?

Az artSZOFTVER szoftver család moduljai már alapfelszereltségben is rendkívül jól konfigurálhatók. Ezt a rugalmasságot tovább növeljük azzal, hogy kérés esetén a rendszert kifejezetten az Önök számára testre szabott, teljesen egyedi szoftveres megoldásokkal egészítjük ki. A bevezetés során minden ilyen feladatot szakembereik elvárásai alapján az Önök közreműködésével végzünk el.

A rendszert az átadás után sem hagyjuk magára. Termékkövetéssel és/vagy támogatási szolgáltatással állunk folyamatosan az Önök rendelkezésére.